HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пернишка блондинка избяга от колата си и задръсти центъра на София

Пернишка богато тунингована блондинка задръсти центъра на София до Съдебната палата с автомобила си, пише пик. Дамата заряза колата си на сантиметри от трамвайната линия и избяга въпреки опитите на ватмана да я спре и да я накара да премести колата си.

Екшънът се разигра точно навръх празника на блондинките. Нищо чудно фурията от Перник да е бързала за почерпка.

Възмутени граждани сигнализираха, че блондинката, която днес има празник по повод Международния ден на русокоските, дълго се опитвала да паркира, но все не можела да намести автомобила си с пернишка регистрация така, че да не пречи на трамваите. Накрая се изнервила и зарязала колата си на сантиметри от релсите. Ватманът започнал да я моли да мръдне още малко, но тя излязла от колата, треснала вратата й и се втурнала на бегом нанякъде.

В това време и в двете посоки на релсите се наредили по 5-6 трамвая, както и ул. “Алабин” се задръстила и от двете страни с коли. Потърпевшите предполагат, че дамата не е могла да паркира заради употреба на различни течни или не вещества, поради което е предпочела, вместо да си има работа с катаджиите, да избяга.

А шашнатите граждани, шофьори и ватмани преместили колата и на ръце, за да освободят пътя. Това се разиграло пред безмълвните погеди на охраната на Съдебната палата.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *