Петимата вратари на орлетата тренират с тъмни очила

Петимата вратари на орлетата тренират с тъмни очила на базата в село Рилци. Отговорникът за подготовката на играчите на пост номер 1 Дилян Илиев приложи нестандартния подход като част от заниманието на подопечните си, което цели стимулирането на по-бърза реакция в различни ситуации в наказателното поле и по-добрата ориентация за движението на топката. На разположение за момента са новопривлеченият страж на португалския „Авеш“ Димитър Шейтанов, досегашното трио под рамката Петър Петров, Франческо Руберто и Исмет Кисьо, към които се присъедини и младият им колега от елитните 19-ки Александър Марковски.

„Сбъднах детската си мечта“, възкликна емоционално тийнейджърът Иван Тасев след подписването на първия професионален договор в своята кариера с родния „Пирин“. По-голяма част от есенния полусезон талантливият футболист престоя в лазарета след операция от херния, но вече е напълно възстановен.

„Познавам го от 5 г. Впечатлява ме с постоянството и отношението към тренировъчния процес, и стриктното изпълнение на поставените задачи“, похвали Тасев помощникът в екипа на представителния отбор и дскорошен наставник в детско-юношеската школа Радослав Митревски.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *