Петима от Югозапада в битка за 200 000 лв. в „Игри на волята“, сред тях инженер и мениджърка от Благоевград, фитнес инструктори от Петрич и Радомир

Цели петима участници регистрира Югозападът в новия риалити формат „Игри на волята: България“, който ще стартира на 6 септември. Сред 24-те българи, които доброволно се съгласиха да напуснат ежедневния си комфорт и да приемат предизвикателствата за издръжливост и силен дух, са:

* Роберта, 23 г., зодия Везни, обвързана, фитнес инструктор, от Радомир, чието мото е „Биткаджийка съм, но съм и позитивен и лъчезарен човек. Винаги усмихната!”.

* Радостина, 39 г., зодия Стрелец, разведена, мениджър в телекомуникационна компания, от Благоевград. Мото: „Добрият лидер трябва да знае кога да води и кога да наблюдава”.

* Гичка, 25 г., зодия Рак, омъжена, студент, от Петрич. Мото: „Колкото по-дребна е лъжата, толкова повече се паля”.

* Атанас, 29 г., зодия Везни, неженен, машинен инженер, от Благоевград. Мото: „Не съм излязъл, за да се прибирам! Аз съм такъв, какъвто трябва да бъда”.

* Александър, 32 г., зодия Лъв, необвързан, персонален фитнес треньор, от Петрич. Мото: „Има два начина да изживееш живота си – гниене или горене. Изборът е твой!”.

Те ще се борят за голямата награда от 200 000 лв. Водеща е Александра Сърчаджиева, която впечатлява с  атрактивна визия на амазонка.

ИВАН ПЕТРОВ

loading...




Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *