Петканови се изпокараха жестоко

Дани Петканов, станал известен като Лудия репортер, и жена му – моделката Александра, се изпокараха жестоко преди празниците. Свадата между двамата стигна дотам, че репортерът дори не присъства на коледната семейна фотосесия, а на кадрите виждаме само Алекс и малкия им син Габриел.

Препъникамък във връзката им става фактът, че жената изкарва повече пари от мъжа, но истинската ябълка на раздора се оказа апартамент в София, който Алекс иска да купят първоначално с общите им пари, да го запишат на нейно име и дори да изтеглят кредит, защото нямат сумата за просторно жилище в идеална локация.

„Дани не искаше да теглим кредит. Каза, че е по-добре да вземем пари назаем от наш познат, без лихва. Аз обаче не бях съгласна да съм зависима от някого“, твърди моделката, а репортерът я контрира: „Аз не смятам, че е най-подходящият момент да дадеш всичките си пари. Намираме се в Ковид криза, която не знаем кога ще свърши, и за мен не е разумно да харчиш всичко и да теглиш и кредит“.

Разприте между двамата дори ги принуждават да отидат на психолог, но Дани спира да ходи, след като разбира, че половинката му вече е изтеглила кредит. „Аз не искам да живея с егоист“, категоричен е Петканов, който смята, че двамата трябва като семейство да градят общо бъдеще, а не всеки да се дели и да мисли само за себе си.

В коментарите почитателите на двойката защитават тезата на Дани и смятат, че Алекс е меркантилна и е забравила откъде е тръгнала. Към момента двойката не е взела категорично решение как ще продължат напред, пише „Телеграф“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *