Петорен празник за семейството на Антония Петрова, синът й стана на годинка, отбелязаха го в Дубай и Абу Даби

Миската от Перник Антония Петрова е едно от популярните лица, които с най-голяма охота публикуват всеки детайл от личния си живот. Новото доказателство е разказът за първия рожден ден на сина й Благовест (Бест) Батинков, пише vbox7.com.

Снимките от събитието са много и разнообразни, има и видеорепортажи от най-скъпия празник за младото семейство. А той, оказва се, е петорен! 

“Със съпруга ми Ивайло смятаме, че този ден е най-големият празник за нашето семейство поради ред причини: 1. Аз станах майка за първи път; 2. Съпругът ми стана баща за първи път; 3. Аз имам имен ден; 4. На 17-о число всеки месец празнуваме „годишнина“ от запознанството си на 17 март и от сватбата си на 17 юни и т.н; 5. И, разбира се, най-основателната причина – раждането на сина ни”, пише под снимките Антония Петрова. 

За празника семейството си подарило седмица в Абу Даби, както и една в Дубай, където посетили някои от най-модерните и популярни аквариуми и увеселителни паркове. “Преживяванията бяха уникални и трудно могат да се опишат с думи, затова ще споделим някои подбрани моменти с вас”, пише гордата майка.

“Честит първи рожден ден, Наше Всичко, Наше Щастие, Сине! Обичаме те, ти си смисълът на живота ни! С появяването си ни показа, че животът ни започна истински на 17.01.2019! Семейството е всичко”, завършва миската.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *