Петричанинът Ив. Стоянов се завърна в нарядите, няма го депутата Ст. Апостолов

Съдийската комисия върна в нарядите петричкия международник Ивайло Стоянов, който беше извън терените от 22 юли, когато свири скандалното дерби между ЦСКА и „Лудогорец“ и беше обвинен от червените за пристрастност към шампионите. Под негово ръководство днес се открива кръгът в Първа лига с мача между високо летящите „Ботев“ и „Черно море“. В бригадата е и лайсменът от Сандански Мирослав Максимов. В списъка на назначенията прави впечатление отсъствието на депутата Стефан Апостолов, което е рядко срещано явление напоследък.

От СК най-сетне пратиха предпочитан рефер от орлетата за тазвечершния сблъсък с възродения „Левски“ на италианеца Делио Роси. Двата отбора извежда на терена Николай Йорданов. Носителят на значката на ФИФА получи отлична оценка от пиринския наставник Милен Радуканов след равенството 1:1 в Стара Загора с „Берое“ на 14 април. „Арбитърът беше перфектен, дано всички негови колеги свирят като тази бригада”, заяви след срещата старшията на благоевградчани, който обикновено е доста критичен към хората на футболната Темида. На обратния полюс бяха домакините, водени тогава от дупничанина Ферарио Спасов, след неуважените им претенции за червен картон на вратаря Благой Макенджиев в 14-та мин. на двубоя и спряна голова атака с несъществуваща засада.

Благоевградското присъствие през уикенда в елитната дивизия се ограничава до присъствието на Георги Иванов зад една от вратите на Овча купел, където „Славия“ посреща новака „Етър“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *