Петричанин скъса със „Славата“ и оформи квартет напускащи в рамките на месец

Полузащитникът Любомир Танев се изнесе от втородивизионния „Струмска слава“ и стана четвъртият футболист, който напуска отбора на Владимир Димитров в рамките на един месец. Петричанинът скъса договора си по взаимно съгласие, а раздялата идва след  3 г. с екипа на радомирци. Опорният халф пристигна в състава на „Славата“  през зимата на 2017 г. и си спечели титулярен статут, затова и решението да си тръгне прозвуча изненадващо за феновете на тима. Футболистът и досегашните му работодатели не огласиха причините за прекратяването на контракта.

„Изкарах прекрасно време с фланелката на „Струмска слава“. Изказвам своето задоволство от отношението и уважението, което получавах от страна на ръководството, треньорския щаб и колегите. Вече съм свободен. Поддържам формата си индивидуално в София. Имам няколко оферти от други отбори, но ще изчакам края на есенния дял на първенството, ще отпочина най-вече от психологическа гледна точка и тогава ще решавам къде да продължа своята кариера“, коментира железният боец.

Квартета напускащи в разгара на есенния полусезон оформиха неврокопското крило Марио Кирев и орлетата Юлиан Попев и Димитър Благов.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *