Петричани още преживяват издънката в Етрополе

Старши треньорът на „Беласица“ Николай Димитров и защитниците Марин Георгиев и Валентин Костов се обединиха около твърдението, че петричкият тим е играл добре в Етрополе, но не е успял да оползотвори шансовете си в хода на мача, за да избегне първата си загуба след близо 6 месеца. “Знаехме, че рано или късно това ще се случи. Анализирахме причините, дано сме си взели поуките”, коментира Джаич.

“Стояхме прилично. Преди да ни вкарат, имахме положения, но не ги използвахме”, заяви М. Георгиев, който изгледа двубоя с лесничеите от трибуните заради наказание.

“Нашият отбор контролираше играта, но проявихме стара слабост в завършващата фаза”, обобщи случилото се В. Костов, който заради травма в коляното също бе сред зрителите.

Проблемът пред щаба на комитите за предстоящия мач с „Ботев“ отново е свързан със здравословното състояние на двамата. Днешният съперник пристига в Коларово без наказания офанзивен полузащитник Мирослав Тодоров, изгонен при победата срещу “Германея” в предишния кръг. Останалите титуляри на играещия треньор Валери Свиленов обаче са на линия.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *