HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Петричката ПК “Струмешница” зарадва с големи награди клиентите си, мъж от Габрене си тръгна с 43-инчов телевизор LG, късметлии спечелиха прахосмукачка и кафемашина

Традиционната празнична томбола бе проведена в търговската мрежа на петричката ПК “Струмешница”. И тази година най-голямата кооперация в Югозапада, ръководена от председателя на УС Георги Ичконов, щедро задели близо 10 хил. лева от приходите си, за да зарадва около празниците най-големите късметлии сред хилядите си потребители и клиенти на търговската верига “Кооп”. Имената на щастливците, сдобили се с качествена битова техника последно поколение, бяха изтеглени последователно в 12-те търговски фирмени обекта, съоръжени за електронна продажба.
Церемонията по тегленето на печелившите талони се превърна в празник за селата, които ПК “Струмешница” обслужва, с особен интерес тя бе проследена и в централния магазин на предприятието “Супермаркет Кооп” в южния град. Голямата награда – 43-инчов телевизор LG, спечели Николай Евтимов от с. Габрене, прахосмухачката “Philips” ще служи на Светла Данаилова, с кафемашина се сдоби Лидия Тасева, а с ютия Гергана Канджикова.
“Тази наша практика ще продължи и за в бъдеще, същевременно мислим и за нейното обогатяване, защото е желана от хората”, коментира при връчването на наградите Георги Ичконов.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *