Петричкият страж Бл. Макенджиев се вкара в турска сапунка

Петричкият страж Благой Макенджиев се вкара в турска сапунка в настоящия си клуб „Дунав“, след като се размина със завръщане в благоевградския „Пирин“. Вчера бившият вратар на орлетата и съотборниците му спряха да тренират, докато не получат дължимите заплати, а следващият мач на драконите в група „Б“ на втората осмица е в петък. Русенци се простиха с надеждите си да се измъкнат от дъното на потока след домакинската загуба с 1:3 от „Ботев“ /Вр/, но на карта е поставено въобще съществуването им.

“Думата пари не я знаем в нашата съблекалня. Караме на мускули от много време. „Дунав“ го няма изобщо. Има хора, които са виновни за това. Няма да позволя да се накърняват имената на играчите, моето име и на екипа ми”, коментира наставникът Людмил Киров.

Мрачната картина допълни и футболистът Юлиан Ненов. „Ситуацията е трагична. Идват някакви хора и си правят бъзици с нас. Плачевна история. Влизат и казват, че всичко ще е наред до два-три дни, ама то стана турски сериал. И така това продължава два-три месеца. На никого не му е до футбол, имаме семейства, деца, кредити. Положението е много тежко и не виждам как ще се оправи. Докато не си вземем заплатите, няма да излизаме на тренировки и на мачове. На всеки му се играе футбол – вижте колко хубав е теренът на стадион “Дунав”, но вече е нетърпимо”, заяви нападателят.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *