Петричкият шоумен К. Аспарухов изненадан в аванс за 70-ата годишнина с пропуск за хитово представление на парижката Гранд опера

Пропуск за хитовото представление за сезона на парижката Гранд опера получи изненадващо като подарък в аванс за предстоящата си кръгла 70-годишнина на 5 ноември петричкият шоумен Кирил Аспарухов. Преди дни той бе в родния си град заради предстоящо представяне на млада поетеса, на чиято книга е редактор, и провокиран от приятели, разказа за изключително емоционалното си изживяване във френската столица.

„Това бе една моя мечта – да гледам на живо балет в Гранд опера, а изживяването там бе наистина уникално. Бях изключително изненадан да видя на сцената в един от четирите едноактни балета като солистка Хара О`Нийл, която лично съм интервюирал“, разкри ценителят на сценично-музикалното изкуство, който през годините е имал щастието да се наслади на представления в най-големите оперни театри Ковънт Гардън, Метрополитън и тези в Одеса, Кишинев, Атланта, Лас Вегас, Бостън и Филаделфия.

По време на няколкодневния си парижки престой К. Аспарухов си подарил и концерт в зала „Олимпия“ на Патрик Фиори, който преди няколко години бе четвърти на „Евровизия“ и сред звездите в мюзикъла „Парижката Света Богородица“.

„Като влязох в претъпканата зала, останах изумен. Такава любов от публиката към певец не съм виждал!“, призна Аспарухов, който от години живее със семейството си във Варна.

В края на ноември той е отбелязал в графика си задължително да е в родния си град Петрич на премиерата на книгата на учителката Здравка Трайкова „Фея Лилея“, на която е редактор.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *