Петрич се подготвя за първо домакинство на кръг от Републиканско първенство по бокс

В дните от 08.02.2017 до 12.02.2017 година община Петрич ще бъде домакин на кръг от Републиканското първенство по бокс за юноши и кадети. Участие ще запишат над 220 състезатели и треньори от 47 клуба . Днес в зала „Арена” Петрич беше монтиран и професионалният ринг за кръга от републиканското първенство. Утре е техническата конференция и настаняването на спортисти, треньори и съдии. Официалното откриване ще бъде в сряда, 08.02.2017 г от 15.00 часа.

В 16.00 часа по график започват и първите срещи. В дните на кръга от Републиканското първенство по бокс в Петрич ще пристигне и председателят на Българската федерация по бокс Красимир Инински.

Припомняме, че квотата да бъде домакин през тази година на кръг от републиканското по бокс за юноши и кадети, Община Петрич защити след успеха на демонстративния турнир по бокс в края на месец октомври миналата година и високата оценка дадена тогава от председателя на Българската федерация по бокс Красимир Инински, който разговаря с кмета на общината Димитър Бръчков.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *