Петър Занев с усложнения от коронавируса

Капитанът на ЦСКА Петър Занев вече няма коронавирус, но инфекцията е причинила леки усложнения и ще продължи да се лекува у дома, пише Gol.bg.

От петък той вече не е под карантина. Едва след като се излекува напълно обаче, крайният бранител ще може да се върне към тренировъчен процес. При съотборникът му Ахмед Ахмедов, също диагностициран с COVID-19, възстановяването е протекло без сериозни симптоми.

“Коронавирусът мина, обаче имам леки последици от него и продължавам да се лекувам у дома. Пробата ми вече е отрицателна, на 12-ия ден дойдоха от РЗИ и ми я взеха. Но имам усложнения – някакво петънце на белия дроб и начален стадий на бронхопневмония от 5 дни”, сподели Занев пред “Тема Спорт”.

“Направих скенер на десетия ден и се видя, че имам някакво възпаление. Пия антибиотици, инхалации правя. Много лош период се получи – първо грип, после коронавирус и сега усложненията. Имам уверението на лекарите, че не е нещо страшно, въпросът е да се вземат мерки. Сега е необходим пълен покой – почивка, антибиотици, лечение”, допълни Занев.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *