HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Пет неща, в които мъжете си мечтаят жените им да са по-добри

Всеки мъж мечтае за перфектната половинка, но тя едва ли съществува. Човек не може да бъде идеален във всичко и все пак господата имат своя таен списък, в който са описали на кои женски качества държат. Изследване на сайта joyoffix.com разкри в какво точно представителите на силния пол искат техните половинки да бъдат по-добри.

Секс
Мъжката фантазия е огромна и макар господата да получават своя оргазъм, те често си мечтаят креватните им изпълнения да протекат по друг начин. Това може да се поправи, стига да има комуникация в тази посока.

Управление на финансите
Да, жените обичат да харчат и то невинаги разумно. Ако това ви притеснява, правете всеки месец списък с необходимите неща и си заделяйте по час от заплатата за собствени нужди, така че да не се оплаквате от нейните харчове.

Готвене
Любовта на мъжа минава през стомаха, но дамите невинаги разполагат с часове наред, за да ви глезят с разнообразни и вкусни ястия. Някои просто не се справят добре в кухнята – примирете се! Ако толкова ви се яде нещо конкретно, слагайте престилката или го поръчайте от някое заведение.

Социализация
Чудите се защо тя не иска да прекарва всяка вечер с вашите приятели и бързо я обявявате за асоциална. Всъщност тя обича да комуникира с различни хора, но не е задължително те да са вашите аверчета. Може би трябва да излезете няколко пъти с нея и приятелките ѝ на шопинг и клюки и ще ви питаме тогава, доколко сте взели участие в разговорите!

Шофиране
Нека сме наясно с нещо – и вие, господа, правите грешки зад волана. Само че после удряте една псувня и виновен е другият. Вярно е, че жените по-трудно усещат разстоянията и се бавят с паркирането, но половинката ви със сигурност има по-малко актове за превишена скорост и не би се качила пила зад волана, така че по-полека с упреците.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *