Пет трика, чрез които жените получават мъжкото внимание

Всяка жена си е задавала в определен момент от живота си въпросите: “Как да спечеля този мъж? или “Как да го задържа до себе си?” Понякога те използват дори хитрост, да завъртят главата на своя избраник.

Вижте 5 трика, чрез които жените получават мъжкото внимание:

Лъже за живота си

Има жени, които често лъжат, защото мислят, че животът им е скучен и обикновен. Те смятат, че не са добри в това, което правят или не харесват външността си. Когато са в компания те измислят дребни лъжи, с цел да украсят ежедневието си и животът им да изглежда в очите на другите много по-вълнуващ. Тези жени мислят, че по този начин всички ще ги харесват и ще привлекат вниманието на мъжете.

Кралицата на селфитата

Кралицата на селфитата непрекъснато публикува в социалните мрежи лицето си под всеки възможен ъгъл, за да бъде сигурна, че ще я забележат. Според психолозите когато една жена непрекъснато си прави селфита и ги качва в социалните мрежи, то тя определено желае да получи нечие внимание. Но постванета на селфита всеки ден разкрива силно неуверената в себе си жена.

Твърди, че е дебела и грозна

Поне веднъж в живота си всеки мъж е чувал подобен въпрос от приятелката си или от съпругата си. Жените, които винаги коментират колко са грозни и дебели, дори когато не са с наднормено тегло, се опитват да бъдат забелязани и да получат комплименти за външността си

Всички сме виждали такова момиче, което стои на стадиона с екипа на любимия отбор, но не знае нищо спорта, нито за отбора. Като демонстрират интерес към спорта, те се опитват да привлекат вниманието към себе си.

Прави се на глупава

Мъжете винаги искат да бъдат по-силни и по-умни от жените, а жените тайно се възползват от това, за да привлекат вниманието им. Една жена определено знае как да се направи на глупава и безпомощна, дори в дейности, които отлично владее.Дарик

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *