Печена тиква с мед

Необходими продукти:

1 тиква цигулка

щипка канела

мед на вкус

Начин на приготвяне:

1. Ако тиквата ви е голяма, може да използвате само една част от нея. Не я белете, а я срежете на две равни половинки. Не я белете.

2. Сложете в предварително загратя на 200 градуса фурна и печете до готовност. Продължителността на печене зависи от това колко дебели парчета използвате, за това най-добре пробвайте с вилица от време на време дали е готова.

3. Опечената тиква може да поръсите с канела и орехи. Тиквата цигулка не е толкова сладка и затова е добре да я поръсите с мед или захар.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *