Пиарът на звездите Ат. Лазаров завладява ефира с кулинарни умения с рецепти от руската кухня

Известният PR-а на звездите Ат. Лазаров влиза тази вечер в кулинарно предаване в ТВ ефир с взаимствани от руската аристокрация рецепти и кулинари умения Атанас Лазаров ще завладее зрителите.

Атанас Лазаров е известен като PR-а на звездите, но малко хора знаят за отношението му към Русия. Тази вечер той ще потопи Станимир Гъмов, Гери Дончева, Петя Раева и Анна-Мария Чернева в един романс от вкусове и атмосфера, която ще ги очарова – зад всичко, което ще приготви ще прозира неговото отношение към живота.

Посрещането ще е в прекрасния дом на  приятели, а пазаруването ще премине през специализиран руски магазин, за да изпълни своите рецепти – шедьовър. Наско ще се постарае истински в кухнята и част от продуктите , които ще приготви, са класическа руска салата, супата – “Уха” със сьомга и пелмени. 

Ще допадне ли на гостите руската атмосфера и музикалната изненада на домакина Наско Лазаров?

Гледайте в епизода на “Черешката на тортата” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

View this post on Instagram

Припомнете си епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-07-15-cherry-tazi Атанас Лазаров е известен като PR-а на звездите, но малко хора знаят за отношението му към Русия. Тази вечер той ще потопи Станимир Гъмов, Гери Дончева, Петя Раева и Анна-Мария Чернева в един романс от вкусове и атмосфера, която ще ги очарова – зад всичко, което ще приготви ще прозира неговото отношение към живота. Посрещането ще е в прекрасния дом на приятели, а пазаруването ще премине през специализиран руски магазин BEREZKA . Наско ще се постарае истински в кухнята и част от продуктите , които ще приготви, са класическа руска салата, супата – "Уха" със сьомга и пелмени. Ще допадне ли на гостите руската атмосфера и музикалната изненада на домакина Наско Лазаров? Гледайте в епизода на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

A post shared by Nasko Lazarov PR (@pr.lazarov) on

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *