Топ теми

Пилешки бутчета с пресни картофи, копър и чесън

Небходими продукти:

пилешки бутчета – 10 бр.

картофи – 1 кг пресни

копър – 1/2 връзка

пресен чесън – 2 стръка

къри – 1 ч.л.

черен пипер

сол

олио

Начин на приготвяне:

Измийте и нарежете картофите на колелца. Бутчета овкусете с къри, сол и пипер. В подходяща тавичка подредете картофите. Отгоре наредете бутчетата.

Поръсете с един стрък чесън, нарязан на ситно. Налейте малко пилешки бульон, бира или вода.

Покрийте с фолио. Печете на 200 градуса за 35-40минути. Накрая махнете фолиото и допечете. Поръсете с нарязан копър и чесън.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *