Пиперки гондола

Продукти

4 пиперки 
1 яйце 
150 г сирене (извара) 
1 малък домат 
черен пипер 
сол 
50 г кашкавал за поръсване

Начин на приготвяне

Пиперките се разрязват на две по дължина. Почистват се от семките и се нареждат върху покрита с хартия за печене тава. Разбиват се яйцата и към тях се добавят намачканото сирене и настърганият домат. 

Овкусява се с подправките на вкус. С тази смес се пълнят пиперките и се запичат в предварително загрята на 200 градуса фурна. Когато се позапече плънката и вече не е течна, пиперките се поръсват с настъргания кашкавал. Връщат се във фурната и се пекат до получаване на апетитен загар.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *