„Пирин” взе на проби юношески национал на Северна Македония с български паспорт

Юношески национал на Северна Македония с български паспорт пристигна в академията на „Пирин”. Екипа с орлето облече 16-годишният Виктор Перчинков. Полузащитникът е продукт на школата на елитния „Борец” от Велес и е откритие на настоящия наставник на първия отбор в родния му клуб Горазд Михайлов, дългогодишен асистент в щаба на легендата Гьоко Хаджиевски.

Отзивите за таланта отвъд западната ни граница са отлични и мнозина го обявяват за един от най-перспективните футболисти в страната. Тийнейджърът вече направи няколко тренировки със 17-ките в зелено-бяло под директното наблюдение на директора Радостин Александров, от когото ще зависи оставането му или не в Благоевград.

„Момчето е при нас, но трябва да изкара пробен период, преди да вземем някакво решение”, поясни младият спец.

Междувременно крилото на представителния тим Антон Карачанаков „уби” вътрешната конкуренция за най-красив гол на месеца. Брилянтното му попадение от фаул, с което обра паяжината на мрежата срещу „Янтра”, го изстреля на върха в допитването до феновете с 95 процента от вота. Другите две номинации бяха за също толкова майсторските изпълнения на Красимир Станоев срещу „Созопол” и на Преслав Йорданов срещу „Хебър”. Наградата от 50 лв., определена за един от участниците, познали победителя, отива за Ангел Съботанов. Името на късметлията изтегли новата звезда на „Пирин Лейдис” Полина Ръсина.

Антон Карачанаков

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Ванче Михайлов-"ски"

    Трябва всички северомакета, които имат или искат български “пасош”, да изтрият глупавото “ски” от края на фамилиите си!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *