„Пирин“ (ГД) излезе в почивка, надява се на по-малко напускащи футболисти

Отборът на „Пирин“ (ГД) вчера бе пуснат във ваканция до второ нареждане, след като бе проведена и последната тренировка за състезателната година. Наставникът Димитър Крушовски даде на всеки от футболистите индивидуална програма за поддържане на формата. Тепърва ще става ясна датата, на която тимът ще се събере за летния подготвителен цикъл. Това зависи от старта на новия сезон.

Старшията на гоцеделчевци предпочита подготовката да трае около 40 дни, каквато е обичайната практика. Същевременно ще се извършат допълнителни работи около базата, с които се зае ръководството. То се готви и за отчетното събрание на клуба на 17 юни.

„Излязохме в заслужена почивка, която дойде след нелек сезон. Свършихме доста работа, за което благодаря на всички – състезатели, ръководство и фенове. Разбира се, останаха още задачи за довършване. Да се надяваме, че няма да има сериозно текучество на състезатели и ще запазим гръбнака от изтеклото първенство. Вероятно ще ни трябват играчи, с които да допълним нашата селекция. Кои ще бъдат не е ясно, но е сигурно едно – ще продължим с политиката за налагане на кадри от региона и на момчета от школата. Договарянето на личните им условия обаче е в прерогативите на ръководството. Треньорският щаб отговаря за спортно-техническата работа. Мястото на подготовката не подлежи на обсъждане. Ние не сме клуб с голям бюджет, позволяващ лагери на едно или друго място. Ще се готвим изцяло при домашни условия, както е било до момента“, коментира Д. Крушовски.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *