„Пирин“ (ГД) уважи молбата на владайци да им гостува в Драгалевци вместо в Радомир

„Пирин“ (ГД) гостува днес на „Гранит“ (Владая) в Драгалевци, след като Зоналният съвет на БФС – София излезе със становище за определяне на мястото на мача. Двубоят първоначално бе ситуиран в Радомир, но по молба на домакините неврокопчани склониха за промяна на мястото.

„Проявихме разбиране към колегите, които поискаха да играем в Драгалевци. Имат своите мотиви, които не смятам да коментираме, а ние се съгласихме с тях. Решението е на целия управителен съвет и е съгласувано с треньорския щаб. Все пак е нормално да има по-човешки отношения между отборите. Конкуренцията и сблъсъците да останат за терена, а не извън него“, коментира председателят на пиринската управа Димитър Коршумов.

„Гранит“ е наказан заради баталните сцени, които се разиграха в двубоя с „Велбъжд“ преди няколко седмици във Владая. Дисципаджиите в зоналната централа лишиха тима от домакинство за 6 мача, колкото почива принудително и провинилият се състезател Георги Гайдаров. Освен него се очертава и липсата на Илия Русинов и Юлиян Николов, които през седмицата имаха проблеми с контузии. Наставникът на неврокопчани Димитър Крушовски няма подобни притеснения и разполага с всички играчи.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *