“Пирин“ договори трите контроли в Турция, „Славата“ също толкова в Петричко

„Пирин“ договори трите контроли, които отборът е планирал по време на близо двуседмичния си престой в Турция от 27 януари. Два от спарингите са с противници от елита на Северна Македония – на 29 януари с „Работнички“ и на 1 февруари с отбора на Наджи Шенсой „Македония ГП“. Серията игрови проверки в югоизточната ни съседка завършва на 5 февруари срещу полския „Термалика“. Преди да тръгнат за Сиде, хората на Уорън Фийни ще се тестват в петък срещу 19-ките на „Левски“, като допълнително ще се уточнява мястото на спаринга. От „Дъбравска“ 1 се похвалиха, че новото бижу – ултрамодерният автобус, вече е в дома си – стадион „Христо Ботев“.

Също три са тестовете на лагера в Коларово на “Струмска слава“, чиито футболисти се базираха от вчера до края на месеца в петричкото село. За тренировки ще се ползва местният терен. Встъпителната приятелска среща е в четвъртък на ст. „Цар Самуил“ срещу „Беласица“, в събота е мачът срещу „Кариана“ на игрището в Склаве, а на 29 януари е двубоят срещу „Вихрен“ в Сандански. С отбора за крайния Югозапад не потегли най-желаното попълнение Цветомир Вачев, който обмисля още една оферта. Сигурните зимни трансфери са на завърналия се в Радомир Ивайло Стоянов, играл за последно в „Чавдар“ /Етр/, на Цветомир Тодоров от „Локомотив“ /ГО/, на Никола Борисов от „Витоша“ и на вратаря Симеон Симеонов от „Вихрен“.

„За четвърти път идваме в Коларово, защото условията за занимания и почивка са невероятни благодарение на собственика на комплекса Христо Сайменов”, коментира при пристигането наставникът Владимир Димитров.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *