„Пирин Лейдис“ влизат в серията закъснели мачове с елитни асистенти, топреферът Г. Кабаков се завръща след прекаран Ковид-19

„Пирин Лейдис“ влизат в серията закъснели мачове, които могат да скъсят изоставането им от топ 3 в женската футболна лига. Първият от двата отложени двубоя от есента е в понеделник, когато на терена в село Рилци пристига „Пълдин“. Декемврийският сблъсък между двата отбора не се състоя по молба на пловдивчанки, които тогава се оправдаха със здравословни проблеми. Преди гостуването в Югозапада пък бяха разсрочени срещите им в последните два пролетни кръга с челниците НСА и „Локомотив“ /Пд/ и тимът пропадна в дъното на класирането, като с по-лош актив е единствено аутсайдерът „Левски“ /Чепинци/. Съдийската комисия повери двубоя на пиринки на трио от Благоевград начело с младия Иван Донев. По тъча ще му помагат елитните асистенти Николай Попниколов и Костадин Тановчев.

Понеделнишката визита на мъжкия състав на орлетата в Бургас срещу „Нефтохимик“ ще съпровожда търновчанинът Михаел Павлов, за когото сезонът е дебютен в професионалния футбол. Липсата хвана реферите от Югозапада в мачовете от втория ешелон след дългата пауза.

Първа поява на терена на най-висококотирания български съдия Георги Кабаков след прекараната коронавирусна инфекция беляза вчерашния кръг в Югоизточната Трета лига. Кумът на петричкия международник Ивайло Стоянов даде положителна проба в средата на миналия месец, но вече е напълно възстановен и за вработване след заболяването получи назначение за мача между „Гигант“ /Съединение/ и „Ямбол“. Друг от арбитрите със значка на ФИФА – Драгомир Драганов, пък пое дербито на върха в Бургас между водача „Черноморец“ и подгласника му „Марица“ /Пд/.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *