„Пирин“ подписа за 2 г. с грузински нападател, още един талант от школата се изнесе в „Левски“

„Пирин“ подписа вчера за два сезона с 23-годишния грузински нападател на „Сабуртало“ /Тбилиси/ Гурам Гощелиани, а феноветете присъдиха приза за играч на мача срещу „Созопол“ на Антон Карачанаков. Крилото вкара попадението за обрата в самото начало на второто полувреме, с което внесе нужното спокойствие на терена и по трибуните. Карата се разписа и за четворката срещу „Янтра“ в първото домакинство, с един гол повече от него в изминалите 4 кръга е единствено таранът Преслав Йорданов. Втори във фенската класация е Конър Хендерсън, който откри голеадата в неделната вечер с кинжалния си изстрел в 13-та мин. Топ 3 допълва перфектният подавач Спас Георгиев, който бе предпочетен пред голмайсторите срещу вампирите Красимир Станоев и Стилиян Николов. Победителят изтегли от урната с имената на гласувалите за него късметлията, който ще получи шапка на „Пирин“ с автографа му. Шанса споходи Катя Терзиева. Участник в анкетата опита да опорочи идеята за допитването, давайки гласа си за плейбоя в родния футбол Валери Божинов, но от клуба приеха екстравагантната номинация с чувство за хумор.

Същевременно още един от големите таланти от школата се изнесе в посока „Левски“. На Герена акостира 11-годишният Георги Камбитов, който миналия сезон учеше и тренираше в Благоевград, но играеше за сините в различни турнири и това лято родителите му решиха да го преместят за постоянно в столицата. Малчуганът вече има две престижни награди – за МВП в надпреварата за купа „Кока-Кола“ и в националната програма „Децата и футбола“, която ежегодно отличава 20-те най-добри малки футболисти в България.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...



Г. Камбитов /вторият отляво на преден план/ на церемонията по награждаването на най-добрите малки футболисти у нас през ноември м.г.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *