Топ теми

„Пирин“ /Рз/ шокира звездния състав на нафтата в един гейм, съперниците недоволстват от ниския таван на залата

„Пирин“ /Рз/ шокира звездния състав на „Нефтохимик“ в първия гейм, но след това трябваше да преклони глава пред шампионите с 1:3 /30:28, 21:25, 17:25, 19:25/. За играч на мача беше определен капитанът на гостите Николай Николов, който изрази остро недоволство от ниския таван на зала „Септември“ и с това обясни колебливото начало на бургазлии и равностойната втора част.

„Във важните моменти съперниците проявиха майсторство, търпение и класа. Превъзхождаха ни в атака и на блок. Там загубихме двубоя. На младите им липсва самочувствие и умения, които се постигат в тренировките. Първенството е много трудно и с изравнени сили. Работим в дългосрочен план за подмладяването на отбора. Стъпка по стъпка ще постигаме желаното ниво, но за целта трябва да се обединим всички като едно цяло – състезатели, треньорски щаб, клуб…”, коментира пиринският наставник Мирослав Живков, а колегата му Николай Желязков отдаде дължимото на домакините.

„Пирин“ игра много добре, освободено. Взеха ни от устата първата част, но после се събрахме. Имаме нужда от такива тежки мачове, защото те ще ни дадат класа във времето”, заключи предводителят на нафтата.

„ПИРИН“ /РЗ/: П. Петров, Чалъков,Телкийски, Юруков, Гаджанов, Т. Димитров, Колев-либеро /Елчинов, Й. Желязков, Манчев/.

„НЕФТОХИМИК“: Дрозд, Н. Николов, Д. Димитров, Ж. Желязков, Г. Петров, Градинаров, Салпаров-либеро /Карагин, Петков, Самунев/.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *