„Пирин“ с резервите и младоците за купата с мисълта за дербито на върха, праща съгледвачи във Варна за железничарите и в Доброславци за чуковете

„Пирин“ излиза с резервите и младоците в турнирната визита срещу „Родопа“ днес. В автобуса за Смолян вчера не се качиха част от основните футболисти, оставени в Благоевград да се готвят за дербито на върха във втория ешелон в събота в ранния следобед срещу „Локомотив“ /Сф/. Очаква се с капитанската лента да изведе в днешния мач съотборниците си ветеранът Владислав Златинов. В стартовите 11 вероятно ще започнат петимата играчи, влезли на смяна при разгрома 4:0 миналия петък срещу „Нефтохимик“, както и онези, които останаха неизползвани на пейката. Шанс за изява може да получат и някои от юношите от академията, които проведоха лятна подготовка с мъжете.

По настояване на мениджъра Урън Фийни се търсят варианти за разузнаване на железничарите в двубоя им за купата срещу „Спартак“ във Варна. Освен в морската ни столица съгледвач пиринци може да имат и утре в Доброславци, където на местния „Надежда“ гостува „Миньор“. Пернишките чукове са първият противник на зелено-белите след сблъсъка с „Локо“ и последвалата национална пауза от 5 до 17 октомври.

Някогашният участник в професионалния футбол „Родопа“ се подвизава в Югоизточната Трета лига и след изминалите 8 кръга заема 13-то място в таблицата със 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 5 загуби с голова разлика 11:13. Излъченият от Съдийската комисия главен рефер Неделчо Гаджалов този сезон не се е засичал с благоевградчани. Пловдивчанинът изпадна от елитната ранглиста в края на отминалата кампания.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *