ПИСМО В STRUMA.BG!Санданчанка вдигна завесата около битието на 2 от благоевградските тризначки в Лондон: Безкрайно нагли и безскрупулни, не работят и живеят с убеждението, че всички са длъжни да им помагат и да ги гледат

Вулгарно държание, пиянски оргии… в това санданчанката Ива Котулова-Дениз обвини две от печално известните тризначки на Благоевград – Вяра и Надежда Станчеви.

В писмо, изпратено до сайта на вестника ни, Ива е написала:

„Като ваш читател и най-вече възмутена българка, живееща зад граница, се обръщам към вашето издание с надеждата да предпазя сънародниците си от едни безкрайно нагли и безскрупулни твари, с които, за съжаление, имах лошия късмет да се сблъскам.
Става въпрос за Надежда и Вяра от „неповторимото трио”. Както знаете, те живеят в Англия, ако може да се нарече живот спането по паркове и градинки. Както и да е.
Близък мой роднина ги приюти в къщата, в която живея и аз с двумесечното си бебе, както и други хора. Уговорката беше такива – да отседнат за няколко дни, докато се почувстват по-добре психически и физически. Държаха се много прилично до момента на настанявянето си. След това рязко започнаха с пиянски безкрайни вечери, викане и псуване. „Знаеш ли коя съм аз?!” беше фразата, която най-често получавах като отговор, когато ги молех най-учтиво да намалят крясъците и музиката. В крайна сметка след многократни скандали се стигна дотам, че лично собственикът на къщата дойде и ги изгони. Впоследствие се оказа, че липсва смешна сума пари от дома ни и няколко синджира и други дрънкулки. Силно се надявам, че както няма да видя повече тези предмети, така и да не ми се налага да виждам тези „елитни дами” НИКОГА вече.
Та, приятели и български граждани в чужбина, в частност Англия, бъдете бдителни и внимателни! Не съжалявайте споменатите по-горе паразитни форми. Пазете се!

С уважение: Ива Дениз“.

Към писмото, от което „Струма” спестява на читателите си някои пикантни обвинения, Ива е приложила и снимка на една от близначките в легло с телефон в ръка, както и неин чат с мъж, в който тя го заплашва, че ако извика полиция да я изгони от къщата, ще го обвини в изнасилване.

Вчера Ива, с която се свързахме, ни изпрати още няколко разпечатки от чатове с Надежда Станчева, които са пълни с нецензурни изрази, цинизми и заплахи, всички в духа „не ми пука“, че ще ме изтипосвате във вестника.

Според санданчанката тя самата не смятала да се занимава повече с двете благоевградчанки, но променила мнението си, след като в профила си Nadezhda Hope Stancheva я нарекла „циганка от Факултета с фамилия Дениз” и я обвинила, че живее в Лондон нелегално и работи без документи.

„Не познавам по-нагли и елементарни жени от двете Станчеви и заради такива като тях никога няма да се върна в България“, декларира пред „Струма“ младата жена.

Към писмото си Ива Дениз добави, че съпругът й, който е софиянец, работи в Лондон от 5 г. като механик, а самата тя е при него от почти 3 г. и в момента си гледа детето. Те заедно с други емигранти – главно от България, но има и цветнокожи от други страни, обитават къща в Лондон под наем.

„Всички са много добри и работливи хора и когато братът на съпруга ми доведе на 15 август Надежда и Вяра, ги приехме много добре”, разказа Ива. „Прибрахме ги буквално от улицата и няколко дни живяха при нас без пари. Поведението им беше повече от скандално, изобщо не се съобразяваха, че другите хора работят и се нуждаят от почивка, пиянските им оргии нямаха край по цяла нощ. Обясняваха колко са известни, колко мразят сестра си Любов, която също живее в Лондон, има си семейство и детенце, но не им обръща никакво внимание. За Любов твърдяха, че детето й е от някакъв депутат и какви ли не още, доколкото изобщо може да им се вярва. Въпреки отвратителното им поведение и незачитане на всички други след няколко дни една от стаите в къщата се освободи и ние им предложихме да се нанесат там и да започнат да си плащат. Като чуха за пари, стана страшно. Освен „Знаете ли кои сме ние“ в репертоара си добавиха и „Нас трябва да ни гледат“. Братът на съпруга ми се поинтересува и разбра, че от много места преди това са ги гонили с полиция. След като не успяхме сами да ги изгоним, наложи се да извикаме собственика на къщата да го направи.

Двете благоевградчанки станаха известни с участието си в „Биг Брадър”, където сестра им Любов спечели един от сезоните заедно с 200 000 лв. премия. Още тогава с изразните си средства и спорен интелект тризначките донесоха доста лоша слава на родния Благоевград. След като профукаха цялата сума в съмнителни бизнес начинания, като парфюмериен магазин в стария мол, сестрите останаха да живеят при майка си в общинското жилище в „Еленово“ и започнаха да трупат дългове. Накрая частен съдебен изпълнител обяви за публична продан колата, която си купиха с парите от шоуто, и те изчезнаха в Лондон. Първа замина Любов с приятеля си, после на Запад отпрашиха и Вяра и Надежда и се нанесоха при нея. Преди няколко години Любов обаче ги изгони от жилището си и оттогава двете й сестри едва връзват двата края в английската столица. Надежда и Вяра непрекъснато имат проблеми с местните власти и инцидентните си работодатели, наричат българите паплач затова, че не им помагат с пари, ненавиждат англичаните, понеже не им осигуряват помощи и покрив над главата, мразят всичко и всички и до момента не са казали добра дума за никого. Дълго време двете живяха в църква, но и оттам бяха изгонени, тъй като отказвали да работят наред с другите бездомници.

„Англия и България ни манипулират и дискриминират вече 30 години, поредната наркомафия и пране на пари“ е един от култовите им постове във Фейсбук. Двете стигнаха дъното, след като дори се отказаха от родната си майка – пред българска телевизия те заявиха, че истинската им майка била англичанка, а в Благоевград били осиновени.

Наскоро прекръстилата се на Faith Вяра Илиева Станчева обяви: „Блокираха профила на Надежда, че се защитава от уродливата и агресивна паплач „българска”, което всъщност е едно от най-добронамерените изказвания на двете благоевградчанки в социалните мрежи. „Има ли някой в центъра на Лондон, нямам една стотинка… ПОМОГНЕТЕ МИ?“ е обичайният пост на Надежда Станчева, на който, според наблюденията на Ива Дениз в къщата, все някой се връзва.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. бай Хей

    Това е масовият продукт на псевдодемокрацията на територията БГ!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *