„Пицикато Бенд” се включват в Летните македонски вечери в хотел-парк „Бачиново” край Благоевград

„Пицикато Бенд” се включват в Летните македонски вечери в хотел-парк „Бачиново” край Благоевград. Те ще гостуват този петък, 3 август, в култовия комплекс край Благоевград, където всяка седмица се канят популярни гост-изпълнители от Македония и на голямата тераса в комплекса се заформя истински танцов маратон с тежки македонски хора. Големи компании от целия Югозапад не пропускат вечерите на македонската музика в хотел-парк „Бачиново”, където се наслаждават на любимата си музика и вият кръшни хора сред прохладата и зеленината на парка.

Професионалният екип на комплекса създава неповторима атмосфера за гостите, а сръбската скара, приготвена на специални барбекюта от майстор-готвачите, задоволява и най-капризните вкусове. Затова повечето от клиентите на хотел-парк „Бачиново” всеки петък са гости на комплекса, за да се насладят на емоциите на поредната македонска вечер.

Миналия петък „Болеро Бенд” направи страхотно парти, със сигурност и поредният гост-изпълнител „Пицикато Бенд” на 3 август ще покачи адреналина на любителите на македонските ритми.

АНТОНИО ДЕНЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *