Пияният водопроводчик от Дупница не е излъгал за отвличането си, задържаха тримата му похитители

Бившият водопроводчик във ВиК – Дупница Георги Стойнев наистина е бил отвлечен преди няколко дни, за което вестник „Струма“ писа. Криминалистите са открили тримата мъже, които го похитили с джип, все още се водят следствени действия. От полицията не съобщават имената им. Стойнев дължал пари на един от участниците в отвличането.

Както вестникът писа, той беше отвлечен от дома му преди няколко дни, малтретиран и бит от трима мъже с качулки на главите и изхвърлен в безпомощно състояние на една от улиците в Дупница. Докато го тормозели, Стойнев успял да позвъни на тел. 112. В момента на отвличането му е бил мъртвопиян, заради което първоначално разследващите полицаи не хванали вяра на разказа на мъжа. Но след като подал жалба, били длъжни да работят по нея и установили, че отвличането е истинско, а не плод на въображението на пияния Георги.

Допреди 6 м. той работел като водопроводчик във ВиК – Дупница, но напуснал. Задлъжнял на много хора, които го издирват и го бият пред очите на живеещите в социалните жилища в Дупница, където се е установил и той.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *