HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ПИЯНСКА ГАВРА! Почерпен мъж препика патрулка

Пиян асеновградчанин беше засечен да уринира върху полицейска кола и да снима извращението с мобилния си телефон. Случката ще му коства глоба от 300 лв., наложена му от Асеновградския районен съд по Указа за борба с дребното хулиганство, пише Марица.

Около 6 часа сутринта на 20 август т. г. дежурен полицай видял пред Районното двама души, които му се сторили съмнителни. Приближил се и видял, че единият от тях се облекчава върху предната лява гума на една от патрулките и да записва случващото се с телефона си. Когато видял униформения, мъжът се преместил и продължил да уринира върху задната гума, но поне престанал да се снима. Полицаят го накарал да се легитимира, при което установил, че нарушителят е доста пиян.

Вече в съда мъжът обяснил, че се разкайва за поведението си. Той не е осъждан досега, но глобата е в средния по указа размер, защото хулиганството е извършено срещу държавна институция.

Със същата сума – 300 лв., ще се раздели друг мъж, развилнял се след запой. Той се напил с приятели вечерта в неделя в заведение на бул. “България” в Пловдив и вече към 1 през нощта започнал да притеснява както персонала, така и останалите клиенти.

Управителят се обадил на телефон 112 и изпратените на адреса полицаи помолили мъжа да излезе навън, защото музиката била пусната силно и не можели да се чуват добре. Тогава пияният започнал да обижда и псува служителите на реда, с което си изпросил задържане за 24 часа и санкция за хулиганство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *