Топ теми

Пиян мъж, наръгал комшия, се изправя пред съда

Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу К.Ч. за причиняване на средна телесна повреда – престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1, пр. 5, хип. 2 и пр. посл., хип. 2 от НК.

Вечерта на 27.01.2018 г. обвиняемият Ч., слез като употребил значително количество алкохол, заедно с приятеля си, решил да отиде на гости при живеещо наблизо семейство Х. в с. Полена, община Симитли.

Двамата се присъединили към компания с кана вино и по предложение на обвиняемия била донесена музикална уредба, за да се танцува хоро. Докато играели, Ч. се държал неприлично спрямо М.Т. – ухапал я за бузата и опипвал. Баща й му направил забележка, но срещнал груба ответна реакция от арогантния мъж.

К.Ч. насочил агресията си отново към М.Т., като започнал да я обижда и удря. Приятелят й – Е.И., станал да я защити, при което двамата се скарали. Възмутени от случващото се, стопаните извели от дома им К.Ч., който на тръгване отправял заплахи за живота към Е.И.

Обвиняемият отишъл до дома си, взел средно голям нож и заедно с приятеля си се върнал в къщата на семейство Х. С влизането той видял, че Е.И. е с гръб към него. Възползвайки се от това обстоятелство, К.Ч. му нанесъл удар с нож в гърба отгоре надолу. Острието преминало през дрехите, проникнало в едно от междуребрията и в белия дроб на пострадалия мъж. След това по най-бързия начин обвиняемият напуснал местопрестъплението.

Е.И. би транспортиран до болницата в гр. Благоевград, където му била извършена оперативна интервенция.

МъжПредстои делото срещу обвиняемия К.Ч. да продължи в съда.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *