Плаж, заря, кулинарен маратон и дискотека с диджей за отличния 7 клас от ПМГ „Яне Сандански” в Гоце Делчев

Седмокласниците на гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански“ отпразнуваха подобаващо завършването на учебната година и на  основното си образование. Учениците финишираха с впечатляващ успех „Отличен” /5.86/. Класният ръководител Божидар Вълканов /сн. 1/ и родителите на децата от класа се бяха постарали да организират тържество като за отличници, на което възпитаниците на елитното неврокопско училище получиха свидетелствата си. Всички 22-ма ученици /сн. 2/ завършиха с отличен успех, а 12 от тях с пълна шестица.

Тържеството бе в Огняново, в хотела на родителите на две от ученичките в класа – близначките Гергана и Василена Бейкови. Те се бяха постарали всички да се чувстват като на истински празник. Партито започна край басейна /сн. 3/, където възпитаниците на ПМГ „Яне Сандански“ трупаха първо слънчеви лъчи, а след това показаха и своите плувни умения. След това имаше организирана тържествена вечеря, фойерверки и  специално подбрани ястия.

Кулминацията бе дискотеката, която бе организирана специално за отличниците със специално поканен DJ. Toй изпълняваше всяко тяхно музикално желание, а това допринесе за още по-високия градус на настроението на купона.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *