HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Планирани прекъсвания на електрозахранването за периода 13-17 март 2017 г. на територията на Благоевградска област, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД

Уважаеми клиенти,

През 2017 г. „ЧЕЗ Разпределение България“ АД изпълнява мащабна инвестиционна програма на стойност повече от 130 милиона лева. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други.

Успешната реализация на тези мерки налага планирани прекъсвания на електрозахранването в някои части от населени места в Благоевградска област, намиращи се на територията на общините Банско, Благоевград, Гоце Делчев, Гърмен, Петрич, Разлог, Сандански, Сатовча и Симитли, в някои от дните през периода 13-17 март 2017 г. между 08:00 ч. и 16:30 ч.

Подробна информация за датата, времетраенето и засегнати от прекъсванията райони в населени места на територията на Благоевградска област за посочения период можете да намерите на сайта на „ЧЕЗ Разпределение България“ АД www.cez-rp.bg, в секция „Графици“ /„График на планирани ремонти“/, на сайтовете на информационните агенции „Фокус“, „3е нюз“, „Кросс“,  „Фрогнюз“.

Извиняваме се за евентуалните неудобства. Изпълнението на инвестиционната програма ще подобри дългосрочно услугата.

За повече информация позвънете на денонощната телефонна линия  0700 10 010 /на цена според индивидуалния тарифен план за мобилни услуги на обаждащия се потребител или според тарифния план към стационарен номер в мрежата на Виваком/ или посетете сайта www.cez-rp.bg. Можете да се възползвате и от онлайн приложението „Аварии, текущи ремонти и планирани прекъсвания“ на cez-rp.bg, за да получите информация в реално време за всички планирани и непланирани прекъсвания на електрозахранването в района, който Ви интересува, както и за очакваното време за възстановяване на захранването.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *