ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ!Жрицата Ивона: По-добре проститука на Е-79, отколкото шивачка в цех за 500 лв

Пандемията удари работата и на жриците на любовта, оплакват се, че клиентелата им е намаляла драстично.

На пътя Дупница-Благоевград, близо до разклона за Рилския манастир, три жрици мръзнеха и чакаха киенти в събота. Покрай тях профучаваха автомобили, но получаваха само поздрав с клаксон и колите отминаваха.

Най-възрастната от трите продавачки на любов се представя с името Ивона, казва, че е на 45 г. Колежките й са Даниела, на 34 г., и 31-годишната Силвия. Най-разговорлива е Ивона, която се похвали, че има две внучета и въпреки възрастта си не се дава в занаята на по-младите си колежки.

Ето какво разказа тя пред “Струма”: “Няма да ходя в шивашки цех за 500 лв. заплата. Излизам на пътя когато си искам. По време на пандемията намаляха пътуващите по главен път Е-79, намаляха ни и клиентите. Но пак изкарваме по някой лев… При нас спират всякакви, има дори възрастни хора на по 70-90 г., които само ни се радват и опипват, но си плащат. Понякога мъже, които пътуват с колела, спират и ние ги… “работим”, обслужваме ги. Плащането е по договорка, от 30 лв. до 50 лв. Ако искат пълна програма – 100 лв. Секса с мъже срещу заплащане го приемаме като работа, няма чувства, няма тръпка… Колежките ми имат по две деца, преди да застанат на пътя, са работили – коя сервитьорка, коя барманка… Но като не им плащат работодателите и ги гонят, какво да правят? Трябва да си хранят децата. Децата ни не знаят с какво се занимаваме. Крием от тях, за да не се срамуват и да не им се присмиват, че майките им са проститутки. Почти всички проститутки са били принудени от нещо да се продават за пари. В началото е трудно, докато свикнеш, после… Някои ме питат дали не ме е страх от вируса, от Ковида. Не ме е страх, все от нещо ще се мре. На тези клиенти, които искат секс без “гума”, им казвам: От коронавируса ви е страх, а от СПИН не ви е! Има и клиенти, които се опитват да ни бият и не плащат. Като усетя, че някой е извратен тип, го гоня, ако се наложи, се отбраняваме с камъните около пътя. Обществото ни коментира, но не знае, че работата ни е тежка. Преди пандемията лятно време заработвахме добри пари, но няма да кажа колко. Сега има за храна и за по някоя нова дрешка, това е”, приключва разказа си Ивона.

Мястото, на което трите жрици посрещат клиентите си, е заприличало на сметище. Пълно е с празни бутилки от безалкахолни напитки, носни кърпи…

Според справка в община Дупница за 2020 г. нито една проститутка не е платила патентен данък. В регистъра на лицата, които плащат патент, те са записани като компаньонки. През предишната 2019 г. само една жрица е платила такъв данък.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Байхуй

    Па много искат магистралките – от 30 до 50 лв. за тек навън на студа, то хуя ти се сгърчил като рибарски на месечина. За 50 лв. ще си намериш лелка за 1 час на топло!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *