HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Плачи, Коко: Емилия те забрави от раз! Новият й я обсипва с рози и я гледа като принцеса, но кой е той?! (СНИМКИ)

Певицата отскоро има нов любовник, с когото е изключително щастлива. Изпълнителката усилено крие връзката си с новата си изгора и не желае да я афишира официално. Фолкдивата се похвали с огромен букет от рози, който й е подарен от мъжа до нея. Няколко дни по-късно Емилия публикува и снимка на късметче от кафе, на което пише “любов”. Тези действия на певицата сочат, че тя най-вероятно е преживяла Коко Динев, с когото се разделиха, пише Хот Арена. Емилия призна за края на брака им в телевизионно интервю. Двамата имаха връзка повече от 10 години, а плод на тяхната любов са двете им деца – Иван и Мира.

“В момента не сме заедно. Просто един ден се скарахме и се разделихме. Не става въпрос за изневяра. Нещото, което не ни стига, е, че не сме един за друг, но се обичаме”, заяви Емилия. Според слуховете певицата и новият й възлюбен са заедно от няколко месеца. Връзката им започнала веднага след като се разделила с Динев. Когато е до новия си, Емилия чувствала подкрепа, каквато не получавала от бизнесмена от Сандански.

Любовникът на певицата я слушал внимателно и откликвал на всяка една молба на изпълнителката. Емилия няма славата на жена, която лесно се влюбва. Новият мъж до нея обаче явно и завъртял главата доста. За кратко време певицата го е обикнала и сияе, издават близки до нея. Емилия и новото й гадже се крият и почти не могат да бъдат забелязани заедно. Те излизат инкогнито, а най-често се виждат, когато отидат на почивка. Там двойката си наваксва пропуснатото. Очаква се в скоро време Емилия да запознае децата си с новия мъж до нея.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *