Плевнелиев за джипа: Крадците са брутални, а МВР още не го е намерил

„Джипът все още не е намерен към този момент, в който разговаряме. Дали сме шанс на институциите да си свършат работата, но към този момент те остават длъжници на гражданите“, посочи той пред Блиц за драмата с откраднатия на съпругата му джип БМВ X5 от Ринг Мол на Околовръстното шосе в столицата. Престъплението се разигра в събота посред бял ден на паркинга на търговския обект.

„Крадците са брутални. Действали са посред бял ден. Не мога да си обясня как може да бъде откраднат автомобил в светлата част на деня, и то в изключително посещаван мол“, заяви Плевнелиев.

„Моята съпруга Десислава обясни подробно за кражбата по телевизията. Целта на нейното изказване беше да се помогне превантивно, за да не се повтарят толкова нагли кражби, както стана с нейния джип. Мисля, че стана добре, че Десислава даде публичност на този случай, защото след това с нас се свърза вълна от хора, които ни разказаха, че са станали жертви на подобно безобразие“, подчерта Росен Плевнелиев.

„Не трябва да оставаме безучастни към подобен род прояви. Крадците наистина са постъпили брутално. Това на практика означава, че никой от нас не е застрахован от посегателство. Та те могат откраднат дори джипа на президент пред очите на милиони“, не скри възмущението си Плевнелиев.

Предишният президент се надява, че МВР ще си свърши работата и злосторниците ще бъдат арестувани и предадени на съд.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *