Плевнелиев сдобрява синовете си с Деси в Гърция

Експрезидентът Росен Плевнелиев е решил да затопли отношенията между двамата си сина и новата си съпруга Деси Банова – отскоро Плевнелиева.

За да прекарат повече време с бъдещата майка на четвъртото му дете, бившият държавен глава завел семейството на почивка в Гърция, пише „Галерия“.

Както е известно,фамилията разполага с огромен палат в южната ни съседка, където се предполагаше, че ще бъде и сватбата му с Деси. Церемонията обаче бе извършена в столицата в тесен кръг, а седмица след това младоженците заминаха на почивка в Гърция. Заедно с тях са свекървата на Росен – Лили Шопска, дъщерята на Деси от първия й брак – Йоанна, и синовете на Плевнелиев – Павел и Асен.

Не е тайна, че двамата му сина недолюбват бившата синоптичка и макар че присъстваха на сватбата, все още не могат да я приемат. Най-непримирим е 13-годишният Павел, който постоянно търпял подигравки от връстниците си заради показната връзка на баща си. Баланс в отношенията успяла да внесе майка му Юлияна.

Именно тя го убедила да замине на „тийм билдинг“ с бременната си мащеха, Доведената си баба, брат си Асен и татко си.

За щастие на Росен Плевнелиев, тактиката проработила и синовете му лека-полека започнали да приемат Деси. Семейството си прекарвало чудесно в Гърция, чак идилично. Всеки ден били на плаж, където Асен и Павел играели футбол, а 7-годишната Йоанна се възхищавала на батковците си. Деси пък ги чакала на хладно вкъщи, заедно с майка си, готвейки любимите им ястия, а вечер всички заедно излизали на вечеря в близкия ресторант.

Момчетата постоянно се радвали на бебето в коремчето на Деси и го наблюдавали как рита. Павел дори предложил няколко имена за бъдещото си братче, което се очаква през септември.

Присъствието на майката на Деси не изненадвало момчетата. Лили била неотлъчно до бременната си дъщеря и й помагала в грижите за Йоанна, за да не се претоварва.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *