Плейбоят Божигол на гости на благоевградските близнаци Цоневи, подкрепи контузения Радослав: Ти си моят шампион

Плейбоят в родния футбол Валери Божинов публикува история в профила си в социалните мрежи, от която става видно, че е на гости на благоевградските близнаци Цоневи. На Радослав Божигол пожела бързо оздравяване от тежката контузия, която получи през уикенда във визатата срещу „Ботев“ /Пд/, а на Борислав заръча и занапред да продължи да решава мачове за „Левски“.
“Да ви покажа на кого съм на гости. Дойдох да го видя, да му пожелая успех и бързо възстановяване, и да му кажа, че има моята подкрепа и на моите съотборници. Ние сме с него в този труден момент. Неприятна контузия, но съм сигурен, че той ще се върне по-силен от преди. Нали бе, големец? Шампионе! Това е моят шампион. Чакам те с нетърпение и съм убеден и сигурен, че ще се върнеш по-силен от преди. Имаш подкрепата на всички – на публиката, на ръководството и най-вече на твоите съотборници. Нали бе, фигура? (обръща се към Боби Цонев). А ти трябва да продължиш да решаваш мачове и да ни радваш. Само Левски!”, в стихията си е Божинов.

Ядрено-магнитният резонанс потвърди опасенията за задължителна операция на дясното коляно на Р. Цонев, което го вади от строя за около половин година.
“Може би голямото желание да пресека онази топка в петата минута ми изигра лоша шега,убеден съм, че скоро пак ще мога да тичам със синята фланелка. Благодаря ви за подкрепата!!!”, написа потърпевшият в социалните мрежи.

„Винаги до теб. Вярвам, че ще се върнеш по-силен, маестро“, подкрепи го неговият брат Б. Цонев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *