Племенник на Галев хвана бухалката

Наследника на Галеви—Томас Иванов хвана бухалката. Специалисти предричат бляскаво бъдеще на племенника на Пламен Галев, който гради шеметна кариера в бейзбола.

Томас е син на автотърговеца от Дупница Кремен Иванов и Вяра Стефанова. Тя е сестра на приятелката на Пламен Галев — Юлияна Бельова, от която бившата барета има 7-годишна дъщеря, пише „България днес”.

Отборът му — дупнишките „Койоти” вече прави фурор в бейзболната лига, а през април тимът спечели и първия турнир на своя стадион „Левски”, разгромявайки „НСА — Лъвове” с 15:0.

Младежът е сред най-големите таланти в групата 9 — 12 годишни спортисти и в момента неговият тим е на първо място в бейзболната ранглиста на България. Момчето, освен това е много талантливо, хвалят го негови близки.

Преди няколко години той завладява конкурсите за красота, като печели титлата в регионалната надпревара „Принц на Дупница”. След това участва и в националното състезание „Супер Гран при Принц на България”, където отнася конкуренция от 40 деца. Появява се в носия и рецитира стихотворението „Аз съм българче”, което грабва 15-членното жури.

Близки до Пламен Галев твърдят, че Томас е сред неговите любимци и той редовно се интересува от момчето. Също така получава редовна информация за успехите му и се гордее с него.
Галев все така е в неизвестност, след като през 2012 година заедно с авера си Ангел Христов избягаха малко преди да влязат в затвора, за да излежат 5-годишна присъда за ръководене на рекет група.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *