HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Победителят във “ВИП Брадър 2017″е рапърът Тото

Прогнозата, че след пренареждането на картите в последната седмица победата ще бъде измъкната от Даниел Петканов и на първото място във “ВИП Брадър” ще финишира рапърът от “Скандау” Йонислав Йотов – Тото, се сбъдна!

Току-що над Нови хан гръмнаха фойерверки в чест на новата любима риалити звезда на България, пише пик. “Тъй като в тази Къща се бяхме събрали да видим кой е с най-качествения ген и той се оказа моят, излизам да спася света! София е скандауууу”, триумфира с високо вдигнати ръце рапърът.

Припомняме, че само преди броени дни Тото възмути пуританите с гей сцените, които заедно с футболиста Даниел Златков разиграха в “Малката Джулка” – сериала, който Биг Брадър възложи като мисия на съквартирантите.

На второто място шоуто завърши единствената истинска звезда под покрива на “ВИП Брадър”, Маргарита Хранова.

Легендата ce пpeвъpнa в любимĸa с качествата, ĸoeтo пoĸaзa. A имeннo доброта, великодушие, чoвeщинa – неща, непознати за доста от съквартирантите в сезона, приключил току-що. Не обиди никого, освен Джулиана Гани с думите, че не иска да има дъщеря като нея, но поиска прошка със сълзи в очи. Впусна се смело във всички мисии, въпреки 65-те се години, докато съкилийниците й проявяваха каприз след каприз. Помагаше на всеки един със съвети, утешаваше Мегз, когато Биг Брадър най-силно я мачкаше и спечели в Къщата много нови приятели като накара всички да се влюбят в нея. Пред звездния статут на Марги се преклони дори сръбската фолк икона Лепа Брена, която се отби за няколко часа в звездния дом.

“Много се колебаех, не знаех дали ще устоя. Не вярвам, че стигнах до финала. Уникална игра, уникално предизвикателство. Много се радвам, че Тото е победител. Той беше моят син”, каза на изпроводняк Хранова.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *