Побесняла фермерка с брадва и лопата си изля гнева върху кола на конкурент

Три месеца условно с тригодишен изпитателен срок отнесе съпругата на фермер, която с лопата и секира потроши автомобила на конкурент.

Случаят е от 2018 г. На 8 март се разразил скандал между Ирина Павлова, съпруга на собственика на 200 овце Виктор Павлов, и конкурента им, също фермер, Васил Гладников в двора на бившето ТКЗС в с. Ресилово, община Сапарева баня. През нощта на 7-и срещу 8-и март е бил запален оборът на В. Павлов, изгорели са и част от животните. На следващия ден Гладников отишъл в двора на ТКЗС-то, за да нагледа собствените си овце. В този момент Ирина Павлова била на същото място и нападнала с лопата колата му “Хонда Сивик”, с която Гладников се придвижвал. Тя започнала да чупи автомобила, мъжът успял да изтръгне лопатата от ръцете й, но Ирина взела секира, която била наблизо, и продължила да чупи. При вида на разярената фермерка Гладников се махнал, за да не отнесе някой удар със сечивото.

Павлова се успокоила, след като счупила всички стъкла и фарове на хондата и нагънала ламарините. Фермерът потърсил помощ на тел. 112. На място пристигнали полицаи от Сапарева баня и задържали разярената жена за 24 часа.

Павлова има право да обжалва решението на съда пред Кюстендилски окръжен съд в 15-дневен срок.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *