Поведения на мъжете, които все още се държат като „момчетата“ във връзките си

Когато влизаме в една връзка връзка, често приемаме, че партньорът ни ще има същият възрастов опит, който и ние, – т.е. той ще бъде толкова зрял, колкото и ние. За съжаление изглежда, че има много ситуации, в които жените влизат в отношения с мъже, които просто изглеждат пораснали, а когато това се случи, жената често е натоварена със задачата да отглежда „едно голямо дете“.

Ако това ви се струва познато, може да искате да проверите тези признаци, за да видите дали сте в отношения с непораснало момче. Ако е така, вероятно искате да разберете какво искате да правите занапред. Да свикнете и да се установите ? Или да намерите някого, който е на вашата умствена възраст?

ЕТО 5 ПОВЕДЕНИЯ НА ТАКЪВ ЧОВЕК В ЕДНА ВРЪЗКА …

1. Трябва да „вървите” след него

Той не може да си събира дрехите, вещите, съдовете, нищо. Усещате, че постоянно почиствате след него, без значение какво. Взимате мръсното му пране и го поставяте в барабана, или миете мръсните му съдове. Той просто оставя зад себе си вихрушка от боклук и неща за оправяне и вие сте тази, която трябва да играе прислужница.

Спрете и помислете защо вървите след зрял човек.

Не трябва да играете майката или прислужницата на половинката си, затова, ако забележите, че сте единственият, който поддържа апартамента чист, това може да е червено знаме, че всъщност се срещата с „пораснало”дете.

2. Той се паникьосва при споменаването на обвързване

Може да забележите, че всеки път, когато се обсъжда ангажимент, или не дай боже деца, той не изглежда като да се интересува от разговора. Всъщност дори може да изглежда паникьосан. В края на краищата за човекът-дете може да се окаже, че трябва да порасне, за да има свои собствени деца или да се ангажира с партньора си за него е едно от най-лошите неща, които някога биха могли да му се случат.

„Възрастните планират бъдещето и правят стратегии как могат да постигнат тези бъдещи цели, и предприемат действия в служба на тези цели. Те не могат да мислят твърде далеч напред, защото не са в състояние да видят бъдещето си в ясна светлина „, казва психологът и радио водещ д-р Купър Лорънс.

Затова, ако партньорът ви не може да преглътне дори малко разговор за бъдещето, това може да е червен флаг.

3. Налага се да му опявате

Никой не обича да му се натяква и никой не обича да повтаря постоянно. Но може да откриете, че винаги му натяквате за всичко, от миенето на съдове до почистването на хола. Той ви казва, че ще направи нещо и трябва да му напомняте отново и отново, но в края на краищата … просто не го прави, а след това се извинява или се започва де се дразни, че му повтаряте. Спора винаги свършва с разочарование. Ако това ви звучи познато, най- вероятно живеете или се срещате с голямо дете.

4. Той винаги избягва сериозен разговор

Ако има нещо нередно в отношенията ви, първият ви инстинкт може да е да седнете с партньора си и да проведете сериозен разговор. Въпреки това, когато сте във връзка с мъж – дете, вероятно ще откриете, че той избягва сериозните разговори като чумата. Когато се опитате да говорите за нещо сериозно, „той го удря на шега, променя темата, разглежда телефона си или обръща топката към вас, като ви казва какво грешно правите вие в отношенията“, добавя д-р Вебер.

Може би никога няма да достигнете до сериозния разговор , защото последното нещо, което порасналото дете – партньор иска, е да говори и да се справи с лошото си поведение.

5. Той все още се държи като в гимназията

Ако сте с партньора си и изглежда, че интересите му не са се развили още от средното училище, може би сте с мъжа – дете. Той винаги пуска майтапи и се радва само на тинейджърски хумор, а всичките му интереси и хобита се въртят около неща, от които се е интересувал като дете.Той може и да не знае как да води зрял разговор, без да се шегува или да се опитва да се противопостави. Може да започнете да се чувствате като майка му, а не като негова половинка. Това е безспорен знак, че имате връзка с незрял мъж.

Заключителни мисли

Зрелите, възрастни жени искат връзки със зрели мъже. За съжаление, за мъжете изглежда по-приемливо да растат и узряват по-бавно, което поставя много жени в отношения с мъже, които все още преживяват детските си, славни дни. Ако установите, че партньорът ви показва всички признаци на мъжа – дете, тогава може би е време да поставите ултиматум или да намерите възрастен, който е готов да действа като такъв.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *