HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Повериха на ексзащитника на ФК “Пирин” Л. Дафков децата на ЦСКА 1948

Бившият защитник на орлетата Лъчезар Дафков пое децата на третодивизионния ЦСКА 1948 от набор 2003. Новият клуб, създаден след фалита на оригинала, ще разполага в школата си на първо време с две възрасти – до 14 и до 19 г., които ще се включат в областните първенства. На шампиона със “Славия” от средата на 90-те години на миналия век бяха поверени по-малките, начело на батковците застава директорът на ДЮШ Георги Кьосев, който в кариерата си премина и през “Марек” и “Миньор”. Със специализираната подготовка на вратарите се заема Марио Атанасов.
Треньорското трио изведе на първото занимание за лятото 40 футболисти. Всички те ще минат медицински прегледи, преди да започнат същинските натоварвания. Големият бонус за родителите са безплатното обучение и екипировка, което малко клубове си позволяват.
“Виждам много талантливи деца, с голям потенциал, които след година-две се надявам да влязат в мъжкия отбор. Всяко от тях ще получи шанс да покаже качествата си. С колегата Дафков ще работим постоянно, за да добие школата облика, присъщ на ЦСКА”, коментира Г. Кьосев.
МАРТИН СТОЙЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *