HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Погребват убития в Пловдив полицай в затворен ковчег

Пътният полицай Делян Палазов, който бе убит в събота при адско меле в Пловдив, ще бъде погребан в затворен ковчег, пише БЛИЦ.
Погребението ще бъде във вторник преди обед на централните гробища в Пловдив. Потресът в почернената фамилия и сред колегите на загиналия продължава да е пълен, тъй като нелепо си е отишъл 36-годишен здрав, млад мъж, баща на две деца.
Очаква се на траурната церемония да присъстват негови колеги от парашутната бригада от Поделение 32990 в Пловдив, където е служил като професионален войник, преди да постъпи на работа в МВР.
Очаква се също така да дойдат и представители на ръководството на Областната дирекция на полицията в Пловдив. Шофьорката Катя Лерца е за 72 часа в ареста. Вероятно докато полагат тялото на загиналия полицай в земята, съдът ще гледа мярката й за неотклонение. Припомняме, че драмата се разигра в събота следобед.
Пътният полицай Делян Палазов, който е трябвало да почива същия ден, е бил извикан извънредно на работа, за да охранява народния събор в Пловдив. Той вдига палка, за да спре движещо се срещу него возило, а джипът КИА, който е карала Лерца, за да избегне удара с първата кола, прави маневра и връхлита върху полицая. Ударът е бил толкова силен, че мъжът е излетял на голямо разстояние и е обезобразен. Колегите на убития продължават да събират средства в помощ на почерненото семейство.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *