Подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на улици и привличане на инвеститори – това са приоритетите на кандидат-кмета на община Гърмен Галип Мисирков

Пълен площад посрещна в с. Рибново кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС за кмет на община Гърмен – Галип Мисирков, на село Рибново – Ибрахим Джуркин, и листата за общински съветници с водач Верхад Ислямов.
Кандидатите на коалиция ГЕРБ/БЗНС имат подкрепата на най-голямата парламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, имат подкрепата и на правителството. Това заяви областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева пред жителите на с. Рибново.
“Нашите кандидати са подготвени и можещи хора с амбицията да променят общината. Искаме вашето доверие за следващите четири години, защото никога не сме отстъпвали от принципите си, общинските съветници от ГЕРБ го доказаха с работата си през предходните мандати”, каза още Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че правителството никога не е делило общините по партийна принадлежност. “Бюджетният излишък се разпределя така, че да достигнат допълнителни средства до всяко населено място. Само за предходната година в община Гърмен с постановление на Министреския съвет са преведени 1,7 млн. лв. допълнително за реконструкция на уличната мрежа, за строителство на нови детски площадки и спортни съоръжения”, посочи Савеклиева и призова на 27 октомври жителите на Рибново да подкрепят кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС, за да има промяна в община Гърмен.

“Искам да обединя хората, да изкореним омразата. Ако бъда избран за кмет, се ангажирам Общинската администрация да работи прозрачно, в услуга на хората. Сред приоритетите ми са подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на уличната мрежа в населените места, подпомагане на училищата и детските градини, и най-важното – създаване на условия за привличане на инвеститори в общината, за да се разкриват нови работни места”, обърна се към жителите на Рибново Галип Мисирков.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *