HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Подновиха издирването на изчезналата преди 2 г. в Петрич Зорница

С разлепена снимка на изчезналата преди две години Зорница стартира отново акцията по издирването й. Близките й търсят помощта на петричани, които са я виждали за последно, като показват снимката й, залепена на синя хонда и припомнят случая.

31-годишната Зорница от Шумен изчезна безследно в придошлата през месец февруари река Петричка през февруари 2015 г. Тогавашният началник на полицията Стоян Стойчев каза, че имало снимка на очевидец, който заснел потъващата Зорница във водата в опит да спаси кучето си на островче в близост до моста, който свързва два от кварталите на Петрич, над кооперативния пазар.

След това започнало и акцията по издирването й, като е проверено първо устието на местната река и се стигнало до река Струма. Момичето обаче не било открито.

Зорница и майка й пристигнали в Петрич от Атина, където били на гурбет, и се установили на квартира в града. Вчера на улицата в центъра, където тя е живяла с майка си, бе паркирана синята хонда със залепената снимка на издирваното момиче.

ВЕНКО СТЕФАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *