Подпалиха джип „Нисан Терано” на полицай в Кюстендил

Джип „Нисан Терано” горя в Кюстендил миналата нощ. Автомобилът е бил на паркинг пред блок в кв. „Румена войвода”. При пожара са унищожени купето и задната част на автомобила. Благодарение на намесата на екип на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” са спасени двигателният отсек на автомобила и 3 паркирани наблизо коли. Причините за възникването на пожара изяснява Районно управление на МВР – Кюстендил.

„Събудих се от пожарната кола, сигурно е било около 2.10 през нощта. Аз леко спя, а тук, в този квартал, е тихо и всичко се чува. Знам, че в блока живее един полицай, не го познавам много добре. Мисля, че се казваше Румен. Каза ми съседка, че той го карал. Явно е засегнал нечий интерес, иначе току-така няма да му палят колата, защото според мен е направено нарочно”, коментираше съседка, живееща в близост.

„Поставям се на мястото на тези момчета, полицаите, никак не им е лесно. А сега тази кола, сигурно е скъпа, и те са му напакостили”, допълва още 57-годишната Диляна Кирилова.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *