Подробности за жестоко блудство в Разлог! Фътето снимал гаврата със седмокласничката и я изнудвал да мълчи

22-годишният Петър Костов от Разлог, по прякор Фътето, който преди 10 дни бе сред задържаните при  акция, проведена в Разлог  по линия на противодействието на разпространение и съхраняване на наркотични вещества, е уличен за блудство с непълнолетно момиче.

Костов е задържан след официална жалба от родителите на 13-годишното момиче, депозирана завчера. Тежкото престъпление е от началото на тази година, но потърпевшото момиче, което е в  седми клас, е мълчало в продължение на два месеца заради заплахи от насилника.  По неофициална информация момичето било завлечено от Костов на вила край Разлог. Насилникът осъществил блудствени действия с нея и дори направил видеоклипове. С тях той изнудвал момичето да мълчи, като го заплашил, че ще ги разпространи, ако проговори. 

От прокуратурата в Разлог потвърдиха за случая, но казаха, че разследването е все още в самото начало. По случая има образувано досъдебно производство за блудство.  Проведени са разпити, включително и пред съдия.

  Петър Костов  е с богато криминално  досие. Той е  уличаван  за притежание на наркотици, има и редица други криминални прояви. При акцията преди 10 дни в дома му бяха открити везни, мелничка, по която е имало следи от наркотици, найлонови пликове за наркотици  и огнестрелно оръжие, както и клипчета с порнографско съдържание.  Поради липса на достатъчно доказателства тогава той бе освободен.

Ива Георгиева

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *