STRUMA.BG с подробности за мистериозната смърт на благоевградчанин в автомобил на свещеник! Беше много зловещо, тялото на мъжа се подаваше от предната седалка, беше проснат…

49-годишен благоевградчанин е открит мъртъв в автомобила на кюстендилския свещеник Иван Янчовичин в кв. „Бузлуджа”. Съсед на попския син  Димитър Янчовичин тръгнал да си купи сутринта кафе, когато видял тялото. Веднага звъннал на вратата на Димитър.

„Първоначално много се притесних, гледката не беше от най-лицеприятните”, разказал пред познати синът на свещеника. По документи автомобилът „Опел Астра”  се води собственост на съпругата на отеца, който служи в местния храм „Свети Димитър”. На място са били изпратени екипи на Районно управление на МВР – Кюстендил и на Центъра за спешна медицинска помощ. Първоначалните предположения на обитателите на блок 102, че най-вероятно става дума за крадец, който се е опитвал да задигне нещо от возилото на свещеника, бяха категорично опровергани, след като се разбра, че двамата са роднини.

Сигнала до телефон 112 е подал синът на свещеника. „Беше много зловещо, тялото на мъжа се подаваше  от предната седалка, беше проснат”, споделя обитателка на блок 102. Криминалисти   направиха оглед на района и разговаряха  със свещеника.  Разбра се, че починалият е Красимир Колев, на 49 години, от Благоевград. Бил далечен роднина на семейството на свещеника.  Любопитното е, че  баща и син Иван и Димитър първоначално обявили, че не го познават. Самият свещеник е родом от Банско.  Близки до семейството споделиха, че  починалият е роднина на свещеника и бил дошъл при него  за уреждане на имотен спор, свързан с пари, но явно не се разбрали и братовчедът си тръгнал  ядосан. Каква е причината за мистериозната смърт на благоевградчанина не е ясно. Самият Иван Янчовичин отказа коментар по случая, позовавайки се на  тайната на разследването. От назначената аутопсия ще станат ясни и причините за настъпилата смърт. Води се досъдебно производство.

ГЕРГАНА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *